Условия за достъп и дегустации на Discover.Vino

Билети за Discover.Vino World се купуват с предварителна продажба през Vintageclub.bg и на място пред зала 5 на Интер Експо Център в дните на събитието.

 Цена на вход за 1 ден:

19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Цена на вход за 2 дни:

24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

При заплащане през сайта Vintageclub.bg ще получите своя електронен билет по email. Моля разпечатайте го, за да го покажете на входа на събитието.

Срещу билета – без значение дали е купен в електронния магазин или на място – получавате гривна за вход. Двудневният билет се пази за втория ден, когато получавате втора различна гривна. Гривната дава възможност да влизате многократно в зала 5 на Интер Експо Център.

Електронна DiVino карта

Билетът за Discover.Vino World – без значение дали е за един или два дни – включва електронна карта, заредена с 15 кредита.

1 кредит = 1 лев

Някои от представяните вина се дегустират само срещу кредити. Броят на кредитите за всяко вино може да видите на съответната маса.

Електронната карта ви служи и за да купувате вино от CASAVINO – специално изградения за събитието винен магазин. С нея може да плащате и продуктите в зоната за деликатеси.

По време на събитието може да зареждате неограничено картата си с кредити на определените за това пунктове. Плащането става както в брой, така и с банкови карти. Неизползвани кредити от първия ден важат и за втория.

Първоначално заредените кредити, които получавате срещу билета си, са невъзвръщаеми!

Сумата за неизползваните кредити от допълнително зареждане на картата се възстановява при следните условия:

 1. Възстановяване на сума може да се прави само за кредити от допълнителното зареждане. Първоначалното зареждане е невъзвръщаемо;
 2. Възстановяване на сума може да се прави един път на ден;
 3. Възстановяване на суми в брой на мястото на събитието – до 200 лева;
 4. Възстановяване на суми над 200 лева става по банков път в срок до 18 май 2018. Заявка за възстановяване на суми по банков път по време на събитието може да се прави по един път на ден;
 5. Възстановяване на суми по DiVino картите може да се извърши и в офиса на Гурме ЕООД, на адрес София 1756, ул. Лъчезар Станчев 5, ТЦ Софарма бизнес тауърс, ет. 2, от 14 до 18 май 2018 от 10:00 до 18:00 часа. Суми до 200 лв. се възстановяват в брой, а над 200 лв. – по банков път в срок до 18 май;
 6. След 18 май 2018 суми по Електронна DiVino карта не се възстановяват;
 7. Задължително условие за възстановяване е представянето на картите и касовите бележки от допълнителното зареждане. Моля пазете касовите бележки!

Загубена карта не се възстановява. Моля пазете своята електронна карта!

Ако загубите картата си, може да закупите друга.

Дегустационни чаши

Дегустационна чаша се получава срещу депозит от 5 лева.

Сумата от 5 лева (или 5 кредита) може да се плати или в брой, или със специалната DiVino карта. След връщане на чашата сумата се възстановява по начина, по който е дадена – съответно в брой или в DiVino картата.

Discover.Vino World разполага и с втори вид по-различни чаши срещу депозит от 15 лв. или 20 лв. според чашата или 15 (20) кредита при същите условия на ползване и връщане.

 

Начини на разплащане по секции:

 1. Дегустации на вино по масите – с кредити и свободно. Приблизително половината от вината са с кредити останалите свободно. Дегустационното количество и в двата случая е количество 40 мл Вносителите и производителите имат право по своя преценка да отказват повторна дегустация на дадено вино.
 2. Fine Wine Corner – само с кредити (дегустационно количество 30 мл)
 3. Магазин Casavino – с кредити, с банкови карти и в брой
 4. Депозит за дегустационни чаши – с кредити или в брой
 5. Храни, деликатеси, кафе и други – с кредити, с банкови карти или в брой

 

Приемам условията!